Onderstaand artikel stond afgelopen week in de krant.

Ingezonden:

Hij hoefde zich geen twee keer te bedenken, directeur eigenaar Rene Plugge van TBP Bouw.
Een vrijwilliger van “tante Tee/de Koekebakkers“ de lunchroom in Krommenie, die een zinvolle en leuke dagbesteding biedt aan mensen met een beperking, kwam onlangs vragen of hij even in de container met sloophout mocht kijken of er nog hout lag waar zij een tafel van konden maken.

 

‘’Dat regelt TBP Bouw, geef de maten maar door!!” was het resolute antwoord van Rene Plugge. Hij gaf zijn timmermannen direct de opdracht een op maat gemaakte tafel te maken waar de medewerkers van dagbesteding de Koekenbakkers/ tante Tee naar hartenlust aan kunnen knutselen.
Op de vraag wat dit zou gaan kosten reageerde Rene Plugge “niets!’’

 

Nou wordt “niets’’ in de volksmond ook wel “voor een appel en een ei’’ genoemd en laat dat nou net iets zijn waar de Koekebakkers wel raad mee weten.

Voeg bij die appel en dat ei nog wat bloem, rozijnen en kaneel en je hebt binnen de kortste keren de geweldige ‘’Grootmoeders appeltaart’’ waar de Koekebakkers om bekend staan.

Op de foto Rene Plugge van TBP Bouw en Daan van de Koekebakkers met als dank twee heerlijke Grootmoeders appeltaarten voor het personeel van TBP Bouw voor maken van de mooie klustafel.